dansk tlf. (+45) 46 98 05 07
tjekkisk mobil (+420) 776 819 223
email: laus@prag-lasik.dk

Nyt

LASIK ved hjælp af femtosecond laser (femto-LASIK) blev indført på GOC klinikken d. 17/7 2007. Dr. Stodůlka var dermed den første i Tjekkiet til at anvende denne teknik indenfor øjenkirurgi på sine klinikker i Prag og i Zlín. Denne avancerede laser bruges til LASIK korrektion af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og presbyopi ("gammelsynethed"). Femto-LASIK er mere skånsomt, mere præcist og mere sikkert sammenlignet med LASIK, hvor man anvender et mekanisk instrument. Det er også mere komfortabelt for patienten under og efter behandlingen.

Det er ret almindeligt, at der ikke er tegn på laser øjenoperationen på hornhinden få dage efter indgrebet. Antallet af operationer, hvor Femto-Lasik anvendes, er øget i USA over de seneste år, og denne tendens er nu også tydelig i Europa. Men den nye DaVinci Femtosecond laser, som fremstilles i Schweiz af firmaet Ziemer er mere skånsom end de lasere, som oftest anvendes i USA.

Dette er en non-profit informations side om mulighederne for at blive øjenopereret i Prag hoe en af Europas førende kirurger. Jeg har ikke længere tid til at formidle kontakt til Pavel Stodulka. Du er velkommen til at bruge informationen på hjemmesiden og selv tage kontakt til dr. Stodulka via den glimrende hjemmeside Gemini

Jeg har ikke noget problem med, at du ringer og beder om råd og forhører dig om mine personlige erfaringer med Lasik - jeg kan også være behjælpelig med indkvartering, transport og lignende i Prag. Men du må ikke forvente, at jeg involverer mig direkte i planlægningen af en operation i Prag.

Jeg anbefaler fortsat meget varmt, at man bruger Pavel Stodulkas klinik til sin LASIK operation!