dansk tlf. (+45) 46 98 05 07
tjekkisk mobil (+420) 776 819 223
email: laus@prag-lasik.dk

Lasik operationer hos Tjekkiets førende kirurg

Prag Lasik er Prag Ekspertens afdeling for billige, sikre og pålidelige Lasik-operationer i Tjekkiste smukke og forførende hovedstad, Prag. Kombiner din ferie med en smertefri og hurtig øjenoperation og lad dine briller eller kontaktlinser blive liggende, når du rejser hjem. Og spar samtidig ca. kr. 30.000,- sammenlignet med danske priser for den tilsvarende teknologi.

Ganske kort: hvad er LASIK?

Lasik er en laser-baseret operationsteknologi, som kan afhjælpe nærsynethed og langsynethed, således at man kan vinke farvel til sine briller og kontaktlinser. Indgrebet tager ganske kort tid, er smertefrit og meget skånsomt for øjet. Man kan se straks efter indgrebet – men der går lidt tid, inden synet bliver helt skarpt.  Dog naturligvis væsentligt bedre end før operationen, uden briller eller linser. De fleste ser ret skarpt allerede dagen efter indgrebet.

Statistisk er risikoen ved indgrebet ca. ¼ af risikoen for at få øjenskader af kontaktlinser.

Under indgrebet skabes et ganske tyndt lag i øjet, kaldet lamella. Laseren korrigerer derefter øjet under dette lag  ved at ændre krumningen af hornhinden, hvorved synsfejlen korrigeres. Efter operationen dækker det tynde lag, lamella, det behandlede område, og derfor er perioden efter indgrebet uden smerter.

GOC øjenklinikken

Prag Lasik har valgt at samarbejde med MUDr. Pavel Stodůlka, som er den kirurg, der først indførte teknologien i Tjekkiet – tilbage i 1995. Han har siden været med til at videreudvikle teknikken og har undervist og holdt foredrag over hele verden. Pavel Stodůlka er i dag ledende øjenlæge på en af Tjekkiets førende øjenafdelinger på Bata hospitalet i Zlín.

Pavel Stodůlka er desuden leder af 3 private øjenklinikker, Gemini Oční Centrum (Gemini Øjencenter), i henholdsvis Zlín, České Budějovice og Prag, hvor man kan få foretaget forskellige operationer, bl.a. Lasik. Pavel Stodůlka er chef-kirurg på disse klinikker, men bag sig har han et dygtigt personale med bl.a. endnu 2 kirurger og 5 øjenlæger. Pavel Stodůlka betjener sig konsekvent af den seneste teknologi på området, såfremt det er relevant for behandlingen.

Man kan uden problemer begå sig på engelsk eller tysk på klinikken. Men man kan naturligvis også bede om at blive eskorteret til klinikken og hjulpet igennem procedurerne af en person fra Prag Lasik, hvis man føler, det er mere trygt.

Dette er en non-profit informations side om mulighederne for at blive øjenopereret i Prag hoe en af Europas førende kirurger. Jeg har ikke længere tid til at formidle kontakt til Pavel Stodulka. Du er velkommen til at bruge informationen på hjemmesiden og selv tage kontakt til dr. Stodulka via den glimrende hjemmeside Gemini

Jeg har ikke noget problem med, at du ringer og beder om råd og forhører dig om mine personlige erfaringer med Lasik - jeg kan også være behjælpelig med indkvartering, transport og lignende i Prag. Men du må ikke forvente, at jeg involverer mig direkte i planlægningen af en operation i Prag.

Jeg anbefaler fortsat meget varmt, at man bruger Pavel Stodulkas klinik til sin LASIK operation!

 

Prag LASIK

 

Prag LASIK er en enestående mulighed for at få foretaget en Lasik operation med den højeste kvalitet, men til en lav pris. Prag LASIK udføres af en af Europas førende kirurger, hurtigt, smertefrit og billigt.

 

LASIK i Prag

Hvis du ønsker en øjenoperation mod nærsynethed eller langsynethed, men ikke vil betale op til 42.000 kroner, som den koster i Danmark, så er Prag LASIK svaret for dig. Her får du omsorg og sikker behandling, men til en langt lavere pris - nemlig i alt ca. 12.750,- for begge øjne med den mest moderne teknologi. Prag LASIK inkluderer Femto-LASIK og Wavefront optimering.

 

Prag LASIK tilbyder en skånsom og næsten smertefri behandling, som betyder, at du kan kombinere din øjenoperation med en dejlig ferie i Tjekkiets smukke og spændende hovedstad. Invitér bare familien med, når du besøger Prag LASIK. Der er god plads i budgettet med de ca. 30.000,- kr., du sparer.

Prag LASIK er den ideelle løsning, hvis du ønsker den bedste kvalitet indenfor øjenkirurgi, men ikke ønsker at betale en urimeligt høj pris.

 

Hvor skal du have lavet din laser-operation? Hos www.prag-lasik.dk, naturligvis.  Du kan orientere dig i menuen til venstre.

Gerne i samarbejde med www.prag-eksperten.dk, som er Danmarks førende ekspert i individuelle Prag Rejser.